Wearing = caring

In de zomer van 2014 laaide het geweld tussen Hamas en Israël weer fel op. Israëlische bombardementen op de Gazastrook hebben honderden doden tot gevolg gehad, waaronder heel veel kinderen. Er zijn zelfs meer kinderen dan Palestijnse strijders gedood volgens de VN. Honderden onschuldige kinderen. Mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch (HMR) stelt dat er sprake is van oorlogsmisdaden. Het is een vuile, obscure oorlog waarin beide partijen op elkaar reageren met bruut geweld en waarvan vooral kinderen en burgers het slachtoffer van worden.

Honderd unieke naamkettinkjes
voor getroffen kinderen
in Gaza

Honderden onschuldige kinderen zijn gestorven door het geweld in Gaza. En de hele wereld keek toe. Wij kunnen deze kinderen helaas niet terugbrengen. Maar we kunnen ze wel herinneren en ze het respect geven dat ze verdienen. Door hun namen te dragen. Omdat hun verhaal verteld moet worden. Voor de overleden kinderen maakten wij honderd unieke, handgemaakte naamkettinkjes. Zodat de wereld kan zien welke gevolgen deze afschuwelijke oorlog met zich mee brengt.

 

muur2


Laat ook zien dat je dit geweld

onacceptabel vindt

 

gaza-06kopie

 

Door het dragen van een naamketting draag je uit dat je begaan bent met het lot van de onschuldige kinderen en verscheurde families. 

Deze unieke kettinkjes kosten € 45 per stuk (exclusief verzendkosten a € 1,38). De hangertjes zijn ook ingelijst verkrijgbaar voor een meerprijs van € 5,00. 

 

Wil je een naamkettinkje bestellen? Neem dan een kijkje in onze Power of Art Shop

10869581_868350463230054_428415351979694208_o-1

 

doosjes

IMAG0927

 

Bronnen:
Gaza’s Children
Al Mezan Center for Human Rights

 

twitterSocial-Network-Facebook-icon