Alles komt goed

Power of Art House heeft op 15 maart, de dag van de Tweede Kamerverkiezingen 2017, rondom het Binnenhof te Den Haag anti-stress teksten laten verschijnen. Een ludieke guerrilla-actie, die de spanning rondom de verkiezingen poogt te relativeren.

Verbinding
#AllesKomtGoed is een ludieke interventie met een creatieve knipoog. Power of Art House wil hiermee op een luchtige manier een motiverend hart onder de riem steken. Of je nu bang, boos, neerslachtig, gestresst of juist vrolijk bent. Uiteindelijk willen we allemaal een gevoel van veiligheid en gezamenlijkheid, en wat meer vertrouwen. Een beetje hoop en geluk op onverwachte momenten. De verschillende leuzen als ‘alles komt goed’, ‘hou vol’, ‘geen paniek’ en ‘ga door’, zorgen voor een glimlach, een positief momentje op de dag. Je komt de teksten tegen op openbare plekken, waardoor je misschien wel letterlijk tegen de opbouwende boodschappen aanloopt. Ze stimuleren het starten van een dialoog. Een gesprek op straat, zo maar, misschien wel met een vreemde. En daar begint de verbinding.

Mentale gezondheid
Positieve boodschappen zijn goed voor onze mentale gezondheid, en dus ook voor onze samenleving. Coachende en optimistische berichten kunnen ons nét dat ene steuntje in de rug geven, ons zelfvertrouwen opkrikken en het groepsgevoel stimuleren. De reacties op straat waren tot nu toe dan ook hilarisch en zeer sympathiek.

 

3-web©Power of Art House_Aatjan Renders

2-web©Power of Art House_Aatjan Renders

5-web©Power of Art House_Aatjan Renders

9-web©Power of Art House_Aatjan Renders

2-Rotterdam-kunstpark-hou vol©Power of Art House

_DSC4110hr

_DSC4281hrFoto’s: ©Chris de Bode

 

Schermafbeelding 2017-02-05 om 20.25.01

13-doe iets©Power of Art HouseWesterPark

 

DSC00204

DSC00185
Vondelpark (Foto’s ©Stef Arends)

 

8-ga door©Power of Art House
Museumplein

2kopie

bank

2b_kopie

_DSC4037hr

_DSC4301hr