Ontbijt, lunch of brainstorm in de meest inspirerende ruimte van Amsterdam!

Wist je dat je in onze Art Space een inspirerende ontbijt-, lunch- of vergadersessie kunt organiseren voor een kleine groep mensen? Sinds kort verzorgen wij kleine events op maat.

 

Ruimte voor een ontbijt-, lunch- en brainstormsessie
In het Power of Art House kun je sinds kort een inspirerende ontbijt- of lunchsessie organiseren voor kleine groepen (8 – 14 personen). We zorgen voor een mooi gedekte tafel, heerlijke koffie en verse broodjes… en dat alles te midden van hedendaagse activistische kunst. Hoe origineel is dat?

Onze Art Space is een hoge, lichte en sfeervolle ruimte in een voormalig pakhuis aan het Entrepotdok 26. Het is er rustig én inspirerend: ook ideaal voor een vergader- of brainstormsessie.

 

 

Extra’s
Inspiratie nodig? Power of Art House vertelt je graag over haar idealen, projecten en interventies, een creatieve aanvulling op jullie programma.

 

 

Prijs
Een ontbijt kost gemiddeld 20 euro p.p. Een lunch gemiddeld 25 euro p.p. (minimaal 8 en maximaal 14 personen). Prijzen zijn inclusief huur van de ruimte, koffie, thee, sapjes, fruit en heerlijke broodjes. De Art Space als vergader- of brainstormruimte is te huur vanaf € 250 per dagdeel, maar wij maken graag een passende offerte voor jullie.


Not-for-profit

Power of Art House is een Not-for-profit organisatie met ANBI status. Met de opbrengsten van deze activiteiten kunnen wij ons werk blijven doen.


Contact

Belangstelling in onze ruimte of heb je vragen? Misschien wil je een keertje komen kijken? Neem contact op via info@powerofarthouse.nl